Translate

Thursday, April 27, 2017

http://www.recipes4yoursuccess.com/index.html

 Planul de compensare Prezentare generală









O matrice forțată, este un sistem în care există o limită a numărului de trimiteri pe care le puteți consulta pe primul nivel. 
Structura de bază a Planului dvs. de compensare de succes, este identificat printr-o ecuație simplă, care distinge lățimea și adâncimea planului. Rețete fiind o matrice forțată 4 x 4 sugerează că poate sponsoriza doar un maxim de 4 membri din prima linie în timp ce, de asemenea, oferindu-vă posibilitatea de a câștiga comisioane de până la 4 niveluri de adâncime.
Deoarece există o lățime limitată la această structură de compensare, atunci sunteți încurajați să ajutați membrii dvs. din adâncime = downline pentru a ajuta organizația lor să crească. În plus, orice noi recruți pe care îi sponsorizați după prima linie - în momentul când aceasta este completă - va fi poziționat sub unul dintre membrii dvs. din liniile downline existente. Principalul avantaj al acestui concept este faptul că acesta creează un element al muncii în echipă în cazul în care unii membri din organizația dvs. pot lucra împreună și de a beneficia reciproc.
Orice membru activ calificat, va câștiga comisioane lunare reziduale din vânzarea de produse pe toate cele patru nivele din matricea 4x4.
Matricea 4x4 joacă un rol important  ajutându-vă să câștigați timp și $, prin efectul de pârghie al eforturile dvs. De asemenea, atunci când îi ajuți pe alții să câștige comisioane, veți primi, de asemenea, un comision de sesizare din vânzarea produselor comercializate de către echipa în matricea 4x4.
Graficul de mai jos ilustrează puterea și simplitatea planului nostru de compensare.

No comments:

Post a Comment