Translate

Saturday, May 13, 2017

Dacă petreceți mult timp online și doriți să câștigați bani din propria casă , atunci acesta poate fi cel mai interesant articol de știri pe care îl veți citi.

Iată de ce: 
Un nou program "Work From Home" cu Facebook Doar lansat, care va permite locuitorilor să câștige bani din confortul casei lor.
Acum, zeci de mii de locuitori vor avea în curând posibilitatea de a obține un venit constant în fiecare lună, de la confortul propriei case, de a fi plătiți prin cec, depozit direct și chiar Paypal. Păstrați lectură pentru a descoperi cât de mulți oameni fac în fiecare lună cu acest loc de muncă (numerele vă pot șoc).

Iată acordul: 
Facebook este o companie de 341 miliarde de dolari, care este înfloritoare și care prezintă profituri consecvente în fiecare trimestru, chiar și în timpul recesiunii globale . Se extind rapid! Acest lucru permite găsirea unor talente care altfel ar fi imposibil de atras și să le plătească pe baza rezultatelor pe termen lung.

De ce?
 Deoarece Facebook își extinde rapid prezența, aceasta aduce o oportunitate pentru o viață îndelungată și deschide mii de noi locuri de muncă pentru persoanele motivaționale interesate să lucreze la computerele sau smartphone-urile lor din confortul casei lor.

Sună prea bine pentru a fi adevărat? 
Asta este ceea ce local, Martin J. Peters inițial a crezut prea. Martin este un tată în vârstă de 37 de ani care și-a pierdut locul de muncă mai devreme în septembrie 2015. El a fost suficient de norocos să fie invitat la testul beta al acestui program în noiembrie.
Martin admite că "La început am crezut că eo glumă, că banii de pe internet sunt doar un vis, dar am decis să încerc oricum, din moment ce era liber să mă înscriu . Simplu a fost Tot ce trebuia sa fac este sa navighez pe web si sa postez link-uri pe alte site-uri online.Am facut, de asemenea, unele lucrari de intrare de date ... "

Amabilitatea lui Martin J. Peters:

"Am plătit foarte mulți bani doar pentru a lucra de la domiciliu în fiecare zi ... și eu sunt plătit în fiecare marți dimineață ... fac în jur de 14.000 de lire pe lună acum. Eu primesc banii direct în contul meu bancar prin depunere directă Dar au oferit cec sau Paypal prea "

Ce anume a plătit Martin să facă?
 El mi-a spus: "Mi-au cerut sa postez link-uri, sa impartasesc povesti, sa revizuiesc site-uri si alte sarcini simple. Trebuie sa-mi aleg orele saptamanale si sa lucrez la un program care sa se potriveasca stilului meu de viata ca tatal. Cu fiul meu, cu părinții mei și, bineînțeles, cu frumoasa mea soție, a fost cea mai bună decizie pe care am făcut-o vreodată, părinții mei sunt atât de mândri de mine!

Vestea bună:
 începând cu data de 11 mai 2017, "Facebook Bonanza" a lansat în mod oficial noua lor lucrare de la kit-ul home pentru toți locuitorii. Vor exista aproximativ 150 de locuri disponibile care vor fi completate rapid în următoarele zile (această oportunitate este disponibilă numai în Europa, până la 14 mai 2017).

De ce aveți nevoie: Numai un computer, un smartphone sau un tablet cu acces la internet.
Nu aveți nevoie de alte abilități speciale decât să știți cum să utilizați un computer și să navigați pe internet. Un alt avantaj al acestui program este să-ți alegi propriile ore. Puteți lucra complet la programul propriu - fie că este vorba de 5 ore pe săptămână sau de 50 de ore pe săptămână. Absolut nici o vânzare sau telemarketing implicate!

Cum începeți?

Este foarte simplu:
În primul rând, va trebui să aplicați pentru munca "Facebook Bonanza" din pachetul de acasă . De ce?Pentru că "Facebook Bonanza" a decis să investească în Europa și să angajeze mai mulți oameni din acest domeniu și astfel să ajute economia să crească și să se redreseze mai repede. Ei au lansat o cantitate limitată de kituri, toate distribuite prin intermediul site-urilor locale din zona dvs., trebuie să plătiți doar o mică taxă de înscriere.
Această taxă mică acoperă costurile de procesare și, de asemenea, separă persoanele care sunt serioase să lucreze cu Facebook prin intermediul acestui program.
"Oricine are abilități de bază în informatică va fi capabil să îndeplinească aceste sarcini" remarcă compania, "Înțelegem psihologia muncii de acasă și dorim să oferim angajaților noștri sarcini simple și simple, apoi recompensa-le cu generozitate pentru a păstra Ei au fost motivați ".
Este meritat să renunți la slujbă? Dacă sunteți destul de norocos să primiți un kit , acesta va adăuga pur și simplu până la 14.000 $ la venitul dvs. lunar, în timp ce lucrați cât de mult sau cât de puțin doriți.
Programul "Facebook Bonanza" de la domiciliu necesită doar 1-2 ore pe zi de lucru pentru a începe, așa că vezi cât de simplu este să câștigi bani de acasă. În acest fel, munca noastră de la angajații casei va vedea beneficiul și va începe să dedice din ce în ce mai mult timp în fiecare zi, iar veniturile lor vor crește în consecință. "
Deși aceste poziții sunt ocupate rapid de la acuchemente, în momentul acestei scrieri rămân destul de multe deschideri.

Cum să aplicați

Pentru a aplica pentru un loc de muncă care lucrează de acasă cu Facebook aici sunt cei trei pași:
Pasul 1: Vizitați pagina de aplicație FACEBOOK BONANZA și completați formularul scurt pentru a vedea dacă vă calificați .


Pasul 2: Dacă sunteți suficient de norocos pentru a vă califica, puteți obține pachetul pentru o taxă mică de înscriere. Veți primi imediat acces la program și veți alege metoda preferată pentru a fi plătită.
Pasul 3: Completați-vă sarcinile online și plătiți cu cec, Paypal sau depozit direct cu o săptămână!
Link-uri asociate:

FACEBOOK BONANZA

ACTUALIZAT ( Saturday, May 13, 2017 ): ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ!

Calificare instant pentru persoanele care vorbesc engleza

Am luat decizia executivă de a permite tuturor solicitanților de vorbitoare de limbă engleză să se înscrie în program la cerere. Acest lucru este eficient imediat, totuși, această acceptare va expira Sunday, May 14, 2017 . Dacă doriți să vă implicați în această oportunitate monumentală, trebuie să acționați acum, pentru că nu vom mai oferi această ocazie în mod public.

Vă rugăm să contactați FACEBOOK BONANZA pentru a profita de această ofertă cât mai curând posibil. Serviciul pentru clienți este în picioare.

Faceți clic aici pentru a începe!

No comments:

Post a Comment