Translate

Thursday, April 27, 2017

Camionagii

Să ne introducă noi înșine. Suntem o companie de marketing care vinde și distribuie produse în întreaga SUA și Canada.

Ne-ar dori să fie o parte din echipa de marketing noastre. Gândiți-vă la noi ca v-ar Broker sau dispecerului. Pe măsură ce sunt pe cale să observați - - Noi facem lucruri un pic diferite, dar un lucru este sigur - „! Am obține rezultate“
Sincronizarea este totul! Big bani se face prin obtinerea de pe capătul frontal al unei oportunitate revoluționar și unic. „Echipa noastră de marketing este explodează!“

Am auzit cu toții despre oameni care fac venituri uriașe în marketing, dar ... „Cum o fac?“ Cele mai „insideri“ știu că, „Când ceva este fierbinte, te implici mai devreme și să fie unul dintre primii să-l promoveze!“
Lasă-mă să vă încurajez să ne dea un apel. Cautam șoferi de camion, prieteni, etc pentru a ne ajuta să obțineți produsele noastre de la coasta la coasta.


Dați-mi voie să vă pun o întrebare sau două. De câte ori sa întâmplat cu tine? Broker-ul sau dispecerului are o sarcină pentru tine merge la Chicago, Pittsburgh, Los Angeles, Dallas, etc (nu contează unde.) Înainte de a pleca el spune că are o sarcină pentru tine vine înapoi. (O mare lansare din spate, nu?) El vrea ca tu să-l suni când ajungeți la destinație și când ajungi acolo și să-l cheme, el nu mai are ca „o mare lansare din spate!“ El face mai multe „scuze bune“ și vă spune să te odihnești și să-l numesc primul lucru în dimineața. Ai sunat în dimineața următoare și el pune secretar pe telefon să-ți spun să sun într-o oră. Ea vă spune că el este la telefon vorbind cu ABC Company, despre tine obtinerea o lansare spate. (In realitate, el este, probabil, finisare gogoși și cafea.) Mai târziu în acea după-amiază el în cele din urmă devine o sarcină de 150 de mile de unde vă aflați, merge în direcția opusă. Ai lua pentru că ai nevoie de bani.

Are această poveste suna familiar?

Ce faci cu timpul jos?

Să-ți arăt o modalitate de a transforma timpul în jos într-o oportunitate de a face bani.
O altă întrebare de drum. Câți bani ai câștiga anul trecut? Vorbesc despre dolari net, după ce ați achiziționat anvelope, combustibil, asigurare, permise, service platforma, si nu in ultimul rand - taxe!

Ce se întâmplă dacă ați avut un grup de tipi de marketing profesionale, care ar putea ajuta să câștige niște bani pentru a compensa cheltuielile fixe?

Încă o dată, am dori să vă alăturați echipei noastre. Ne-ar dori să ajute răspândirea această oportunitate de la coasta la coasta.
Sincronizarea este totul! Big bani se face prin obtinerea de pe capătul frontal al unei oportunitate revoluționar și unic.

„Echipa noastră de marketing este explodează!“

Încă o dată, vă rugăm să ne dea un call- ne-a verifica afară.

Ai totul de câștigat și nimic de pierdut! 

No comments:

Post a Comment