Translate

Monday, February 13, 2017

Imagine
HEY Guys and GALS .... doar o rapidă follow - up!

În urma persoanelor care au conturi limitate temporar cu PayPal ---- am discutat cu Reprezentanții PayPal și au concluzionat că nu vor fi de folos pentru noi .... De aceea suntem înlocuirea lor cu Pay Trust Solid! Un produs care este la nivel global acceptat pentru clientela noastră. Acesta va fi disponibil pe platforma de brand noua noastră versiunea 2, care va fi în curând.

Versiunea 2 va oferi mai multă flexibilitate pentru cumpărător și mai mult control vânzătorului. Vom fi în măsură să adaug câteva clopote și fluiere cu acest software robust nou de proprietate!

Am adăugat, de asemenea, un nou instrument pentru tine în birou înapoi! Legea 1UpListBuilder de atractie Social Media instrument software. Descărcați software-ul pe desktop și urmăriți tutoriale video din biroul înapoi. 

Așa că - descărcați software-ul și configurați un cont cu Solid Trust Pay --- este un set extrem de ușor în sus!

Asigurați-vă că pentru a avea contul dvs. Payza actualizat pentru afaceri și adăugați URL-ul în secțiunea "site-ul". De îndată ce ați trimis URL-ul site-ul dvs. Payza puteți lua plăți. Tu esti bun pentru a merge (în așteptare este doar dacă aveți guvern a emis documente de afaceri și sunteți în măsură să accepte plăți de viză. Cu toate acestea, membrii pot finanța contul propriu cu viza lor, astfel încât această opțiune nu este într-adevăr nici o problemă). 

Aici este ghidul de configurare:

Mulțumiri - Val & Tracey

No comments:

Post a Comment